Klanten

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

 

Wouter Accou
Algemeen Directeur Gemeente Alveringem

Niet alleen verlopen onze aankopen bij BKM snel en eenvoudig, ook de correcte en persoonlijke service achteraf is een troef die wij bijzonder weten te appreciëren."

Karla Van Grimberge
Responsable ICT chez Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Katty Van Driessche
Network & Security Administrator
Ineke Verweire
Head of Solution Management

Voor Vandersanden is de BKM shop gegroeid van verkooppunt voor GSM's tot one-stop-shop voor zowel verkoop, service als Proximus diensten.

Steven Vanhoenshoven
ICT Infrastructure & Application Analyst chez Vandersanden Group
Jan Boesmans
Internal Operations Manager

STAY INFORMED

We keep our customers up-to-date through our BKM Update.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER