Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Our Strength? We connect. We care.

Uw huidige en toekomstige noden op vlak van ICT?
Daar houdt BKM 100% rekening mee wanneer we oplossingen op uw maat voorstellen.
We helpen de samenwerking en de communicatie te optimaliseren tussen uw werknemers, klanten en partners.

How we work?

Flexibele ICT oplossingen en diensten op maat van uw behoeften.

 • Connect

  BKM weet dat u optimaal op ICT moet kunnen rekenen, zonder dat u zich daarbij zelf tot ICT-expert moet ontpoppen. Meer nog: we vinden het van cruciaal belang dat u op een ICT-omgeving kunt rekenen waarmee u de activiteiten van uw bedrijf efficiënt ondersteunt en verbetert.
 • Consult

  We starten met een grondige analyse van uw bestaande infrastructuur en uw behoeften. Op basis daarvan stellen we u modulair opgebouwde ICT-oplossingen voor die zijn afgestemd op uw bedrijfsomgeving, zowel op infrastructureel als financieel vlak.

 • Implement

  Nieuwe oplossingen implementeren vergt kennis en vakkundigheid. BKM voorziet in specifieke diensten om het proces van begin tot eind foutloos en deskundig in goede banen te leiden.
 • Care

  Om uw ICT-infrastructuur gedeeltelijk of volledig te ontzorgen, voorzien wij ondersteunende diensten. U kiest de formule die het best past bij uw bedrijf, wij doen de rest!

 

Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF