BKM

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

BKM biedt kwalitatieve ICT oplossingen aan in 4 domeinen. Unified Communications & Collaboration (UCC) solutions, IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. We werken volgens het One-stop-shop principe. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de markt. 230 medewerkers, verspreid over onze kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent zijn specialisten met ervaring en vakkennis die dagelijks het beste van zichzelf geven voor onze 16.000 klanten.

Vanaf 2018 behoren Fonitel, Data Unit, VoXX Cloud Voice & CC@PS ook tot de groep BKM.

 

One-stop-shop in ICT solutions

Met de juiste kennis van zaken en volgens de laatste nieuwe technologieën neemt BKM alle tijdrovende ICT-vraagstukken van uw onderneming uit handen. Vertrouw op onze one-stop-shop-service, zo kan u zich volop focussen op uw kerntaken. Wij doen de rest!

Vier expertisedomeinen, dat is wat BKM u concreet te bieden heeft. Ter ondersteuning van uw ICT-behoeften zijn wij volledig thuis in Unified Communications & Collaboration solutions , IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions.

Wij zorgen met onze oplossingen voor meer flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen. Onze oplossingen, hetzij on premise, in de cloud of hybride, integreren we perfect binnen uw bestaande bedrijfsprocessen, met sterke aandacht voor uw return on investment.

Bekijk hieronder onze video:

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF