BKM-Orange

BKM, Data Unit en CC@PS behoren sinds 2019 tot de groep Orange Belgium, één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt. Door onze kennis te combineren vormen we samen een ijzersterke combinatie met krachtige oplossingen voor connectiviteit én ICT. 

BKM-Orange biedt kwalitatieve ICT-oplossingen aan in 4 domeinen. Unified Communications & Collaboration (UCC) solutions, IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. We werken volgens het One-stop-shop principe. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de markt. 230 medewerkers, verspreid over onze kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent zijn specialisten met ervaring en vakkennis die dagelijks het beste van zichzelf geven voor onze 16.000 klanten. 

 

Data Unit heeft op een sterke expertise in netwerk- en securityoplossingen. Ze ontwerpen, implementeren en ondersteunen bedrijfskritische en beveiligde netwerken. Data Unit biedt innovatieve infrastructuur- en beveiligingsoplossingen die de productiviteit van elke omgeving verbetert. Hun doel is het leveren van snelle, betrouwbare en veilige netwerken die vanaf elke plek en met elk apparaat toegankelijk zijn. 

 

CC@PS heeft op zijn beurt een grote expertise in printing- en presentatieoplossingen. De sterkte van CC@PS is niet enkel de regionale verankering diep in het hart van West- en Oost-Vlaanderen, maar ook en vooral een heel sterk team van specialisten die er elke dag naar streven een uitmuntende service te leveren. 

One-stop-shop in ICT solutions

Met de juiste kennis van zaken en volgens de laatste nieuwe technologieën neemt BKM-Orange alle tijdrovende ICT-vraagstukken van uw onderneming uit handen. Vertrouw op onze one-stop-shop-service, zo kan u zich volop focussen op uw kerntaken. Wij doen de rest!

Vier expertisedomeinen, dat is wat BKM-Orange u concreet te bieden heeft. Ter ondersteuning van uw ICT-behoeften zijn wij volledig thuis in Unified Communications & Collaboration solutions , IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions.

Wij zorgen met onze oplossingen voor meer flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen. Onze oplossingen, hetzij on premise, in de cloud of hybride, integreren we perfect binnen uw bestaande bedrijfsprocessen, met sterke aandacht voor uw return on investment.

Bekijk hieronder onze video:

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met onze nieuwsbrief.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF