Cloud back-up Office 365

Wist je dat er binnen Office 365 geen back-up voorzien wordt voor jouw e-mail en data? Hoewel Office 365 een erg functioneel platform is, zijn er slechts een beperkt aantal mogelijkheden om verwijderde data terug te halen. In de gebruikersvoorwaarden wijst Microsoft je er zelfs op dat je een beroep moet doen op een third party oplossing naar keuze. 

Met onze Care Cloud back-upoplossing heb je de mogelijkheid binnen handbereik om op een heel flexibele manier al jouw kritische data veilig te stellen én dit zonder investeringskost en in een heel flexibel licentiemodel: een vaste prijs per gebruiker, per maand. Hiervoor krijg je van ons onbeperkte opslag en retentie om jouw data te bewaren. 

Niet enkel e-mail

Het gebruiksgemak van Exchange online is niet langer de enige reden waarom bedrijven kiezen voor Office 365. Dankzij collaboration tools zoals Sharepoint en tools voor datastorage zoals OneDrive, merken we dat bedrijven steeds meer gebruik maken van alle handige functies en applicaties die zich binnen het O365-platform bevinden. 

Gevolg hiervan is dat gebruikers ook steeds vaker belangrijke documenten en data bewaren binnen deze applicaties. Belangrijk dus om ook een dagelijkse back-up te maken van alle andere data die belangrijk zijn voor je organisatie. In het geval van verlies of een cyberincident zijn we voorbereid om deze data snel en eenvoudig terug te plaatsen. 

Ransomware in de cloud

Ook in de cloud bestaat het risico op dataverlies als gevolg van malware of ransomware. Een geïnfecteerd toestel van een gebruiker op kantoor, maar ook een thuisgebruiker kan een volledige OneDrive of Sharepoints-site versleutelen. Ook een account takeover kan de nodige schade toebrengen aan Office 365-data. Grote hoeveelheden aan data terugplaatsen is een moeilijke, tijdrovende taak die vaak onmogelijk is met de standaard tools binnen een Office 365-omgeving.

Ook hier kunnen we je met onze Care Cloud Back-up helpen door een volledige Sharepoint-site of OneDrive-folder in enkele eenvoudige stappen te herstellen, inclusief het terughalen van individuele files en e-mails. 

Neem geen enkel risico en zorg voor een betrouwbare back-up van al jouw data in de cloud.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE!

 

Krijg nu 1 jaar gratis cloud-to-cloud back-up voor Office 365!

Worden Microsoft 365-applicaties zoals Teams, Outlook en SharePoint dagelijks gebruikt binnen jouw bedrijf? Dan besef je natuurlijk dat een groot deel van jouw kritische data en communicatie ook daar opgeslagen wordt. Maar wist je dat er standaard geen back-up voorzien wordt voor jouw e-mail en data? Zulke kritische gegevens laten verloren gaan, is uiteraard geen optie, dus moet je op zoek naar een alternatief.

Beveilig nu jouw hele Microsoft-omgeving met één makkelijke, complete en veilige cloud-to-cloud back-upoplossing, en dit extra voordeling!

Krijg nu één jaar gratis bij een contract vanaf twee jaar! Deze actie is geldig tot 21/02/2021.

Onderneem vandaag nog actie om nieuwe cyberaanvallen te weren!  

Contacteer onze specialisten!

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF