Let’s connect!

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Bedrijven tools aanreiken binnen ICT waarmee ze efficiënter, flexibeler en sneller kunnen werken én daarbij de kosten kunnen optimaliseren dat is waarvoor wij elke dag tot het uiterste gaan.

Met onze geavanceerde oplossingen verhogen we de productiviteit, rendabiliteit en tevredenheid van onze klanten met een toegevoegde waarde en met service van de bovenste plank.

BKM is een sterke speler in de snel evoluerende wereld van ICT. Voel jij je geroepen om mee te werken aan de groei van ons bedrijf? Stuur dan je CV naar hello@bkm.be

 

Werken bij BKM

Werken bij BKM

Voel jij je geroepen om het BKM team te versterken? Solliciteren kan via hello@bkm.be.