Missie & Visie

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Onze kracht? We connect. We care.

We connect. Wij geloven sterk in interactie: nauwe samenwerking met klanten levert namelijk de beste resultaten op. We stellen onze oplossing af op maat van uw onderneming, zowel op infrastructureel als op financieel vlak. Aansluitend zorgen we voor een snelle en efficiënte implementatie, met respect voor budget en deadlines, door onze gespecialiseerde projectmanagers. Om optimaal voordeel te halen uit de nieuwe oplossing, bieden onze professionele trainers uw medewerkers de mogelijkheid om de nieuwe toestellen en applicaties te leren kennen en gebruiken.

We care. Goede service bieden aan onze klant is uiterst belangrijk. We do care! We bieden u een totaaloplossing aan die gedurende de levenscyclus optimaal resultaat moet leveren. Daarom hechten we veel belang aan een kwalitatief hoogstaande service, ook na de verkoop. Om uw ICT infrastructuur stabiel, snel en efficiënt te houden en optimaal te laten renderen, is degelijk beheer een must.

Vision

As your local trusted advisor, we guide you through your digital journey. We are driven by expertise, pragmatism and passion. Translating the power of technology into tangible business benefits for you, that's our ambition.

Waarden

 

Integrity

  • Respect hebben voor elkaar en voor gemaakte afspraken
  • Verantwoordelijkheid geven en verantwoordelijkheid nemen
  • Samenwerken op basis van vertrouwen

Commitment

  •  Loyaal zijn naar onze klanten, onze collega’s en de organisatie
  • Opleveren op gemaakte afspraken
  • Gedreven door passie 

Continuous Improvement

  •  Efficiënt werken doorheen de ganse organisatie 
  • De hoogste kwaliteit nastreven voor onze diensten en producten
  • Blijven bouwen aan onze kennis om nog kwalitatiever, efficiënter en klantgerichter te kunnen samenwerken  
Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF