BKM en Orange Belgium nodigen u uit voor hun inspiratiedag rond Customer Experience!

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Neem op 18 november deel aan ons klantenevenement 'Ready for a new Customer Experience' in Van der Valk Brussels Airport en ontmoet tijdens één namiddag tal van experten die u via een aantal inspirerende sessies op de hoogte brengen van hun oplossingen. Daarnaast tonen onze keynote sprekers aan de hand van praktijkvoorbeelden (FC Liverpool en Internationaal Olympisch Comité) aan hoe digitale tooling bijdraagt tot een optimale klantenbeleving. 

Afsluiten doen we met een informele netwerkreceptie waarbij je nog even kan brainstormen met onze specialisten. 

Download onze flyer voor een volledig overzicht van het programma en de diverse break-out sessies. 

Inschrijven doe je eenvoudig hier!

Alle sessies gaan door in het Nederlands!

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Deel: