BKM onder de paraplu van Orange

Beste klant

U begeleiden in een succesvolle digitale transformatie behoort tot de core van onze missie. Al meer dan 25 jaar geeft iedereen bij BKM het beste van zichzelf. Door te blijven innoveren in onze dienstverlening proberen wij u de ICT-voorsprong te geven die u verdient om voorbereid te zijn op wat komen gaat, een boeiende toekomst.

Nu zijn we op een punt gekomen dat, om écht als 1 van de eerste mee te zijn met de grote internationale veranderingen in de ICT-wereld, er extra ‘power’ nodig is. Daarom zijn we verheugd u mee te delen dat de internationale operator Orange, BKM zal overnemen. Orange Belgium en de aandeelhouders van Upsize NV bereikten op 29 april 2019 een overeenkomst met betrekking tot de overname van Upsize NV en zijn dochterondernemingen BKM NV en CC@PS. Met deze overname breidt Orange Belgium zijn B2B-aanbod uit met Unified Communications & Collaboration solutions, IT-solutions en Document & Visual solutions van BKM en beantwoordt het aan de groeiende vraag van zijn B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ICT provider. 

Voor u als klant verandert er niets buiten de vele nieuwe mogelijkheden die BKM u zal kunnen aanbieden. Het huidige management blijft op post en zal naast de continuïteit ook voor nieuwe initiatieven en diensten zorgen.

“Met het oog op onze strategische B2B-ambities zal deze overname ons toelaten om onze B2B-aanbiedingen en -diensten aan zowel de klanten van Orange Belgium als BKM te verbeteren”, zegt Orange-CEO Michael Trabbia. “Samen zullen we de ICT- en connectiviteitsmarkten verder uitdagen en gebruikmaken van mogelijkheden voor cross-selling."

Bart Soetaers, CEO van BKM, bevestigt: "Ik ben ervan overtuigd dat de complementariteit van BKM en Orange Belgium ons in staat zal stellen onze klanten te begeleiden tijdens hun digitale reis met een compleet ICT-aanbod, zowel in het KMO als in het corporate segment. Bovendien voegt BKM zich bij een sterke telecomspeler en een sterk merk. Beide troeven zullen ons helpen onze gemeenschappelijke groeiambities waar te maken. Voor de BKM-medewerkers vormt deze overname een unieke kans om verder te evolueren binnen de Orange-familie."

Werner De Laet, Chief Enterprise Officer Orange Belgium: "Met de overname van BKM versterken we onze productportfolio om onze B2B-klanten te helpen bij hun strategische databeleving. Bovendien past de ondernemersgeest van BKM perfect bij de bold challenger positie van Orange Belgium op de zakelijke markt.'

Het persbericht kunt u hier nalezen.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Deel: