Orange Belgium voltooit de overname van Upsize nv en haar dochterondernemingen BKM nv en CC@PS

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Brussel - Orange Belgium maakt vandaag bekend dat het de overname van Upsize nv heeft voltooid. Op 2 juli gaf de Belgische mededingingsautoriteit Orange Belgium de onvoorwaardelijke goedkeuring voor de geplande overname van Upsize nv. Met deze overname wordt het B2B-aanbod van Orange Belgium versterkt om te voldoen aan de toenemende vraag van B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ICT-provider.

Op 29 april kondigde Orange Belgium aan dat het Upsize nv en haar dochterondernemingen BKM nv en CC @ PS zou overnemen voor een ondernemingswaarde van 52,4 miljoen euro. De overname werd deze ochtend afgerond en Upsize nv werd een volledige dochteronderneming van Orange Belgium.

BKM is een nationale ICT-integrator en een pionier in cloud UCC-oplossingen. Het heeft een solide track-record in de KMO- en corporate markten in België. In 2018 genereerde het bedrijf 43 miljoen euro pro-forma-inkomsten. De 230 specialisten van BKM bieden hoogwaardige ICT-oplossingen op 4 afzonderlijke expertisegebieden: Unified Communications & Collaboration (UCC) -oplossingen, IT & beveiligingsoplossingen, Document- & Visual oplossingen en Connectivity-oplossingen.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Deel: