Orange Belgium voltooit de overname van Upsize nv en haar dochterondernemingen BKM nv en CC@PS

Brussel - Orange Belgium maakt vandaag bekend dat het de overname van Upsize nv heeft voltooid. Op 2 juli gaf de Belgische mededingingsautoriteit Orange Belgium de onvoorwaardelijke goedkeuring voor de geplande overname van Upsize nv. Met deze overname wordt het B2B-aanbod van Orange Belgium versterkt om te voldoen aan de toenemende vraag van B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ICT-provider.

Op 29 april kondigde Orange Belgium aan dat het Upsize nv en haar dochterondernemingen BKM nv en CC @ PS zou overnemen voor een ondernemingswaarde van 52,4 miljoen euro. De overname werd deze ochtend afgerond en Upsize nv werd een volledige dochteronderneming van Orange Belgium.

BKM is een nationale ICT-integrator en een pionier in cloud UCC-oplossingen. Het heeft een solide track-record in de KMO- en corporate markten in België. In 2018 genereerde het bedrijf 43 miljoen euro pro-forma-inkomsten. De 230 specialisten van BKM bieden hoogwaardige ICT-oplossingen op 4 afzonderlijke expertisegebieden: Unified Communications & Collaboration (UCC) -oplossingen, IT & beveiligingsoplossingen, Document- & Visual oplossingen en Connectivity-oplossingen.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Deel: