Nieuws

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

We laten je graag even kennismaken met ons videoconferentieplatform voor vergaderingen die vandaag belangrijk zijn! Of je nu in de vergaderruimte aanwezig bent, thuis of elders werkt. Wil je snel even overleggen met een collega of contact opnemen met een partner, klant of leverancier? 

Dat kan en wel heel snel! Test ons platform gratis uit en vergader online tot en met 8 personen, volledig gratis en met gegarandeerde bandbreedte!

Met MiTeams Meetings vergader je productiever en laat je je medewerkers naadloos schakelen tussen chat, spraak en video en dit allemaal verzameld in één enkele cloudapplicatie én ongeacht tijdzones of locatie. 

Het waarborgen van uw cyberveiligheid is uiteraard een absolute prioriteit. Elke gebruikte toepassing moet de juiste permissies en restricties krijgen en verbinding moet via een beveiligde VPN (Virtual Private Network) verlopen.

Werk samen. Overal. Of je nu een presentatie toont, brainstormt, discussieert, een conference call organiseert of een klant belt. Dankzij Circuit kan dit allemaal op één platform in de cloud.

Schrijf je in op de BKM Update

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF