Nieuws

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

We kunnen er niet omheen dat organisaties vandaag evolueren. En hiervoor zijn er nieuwe, aangepaste communicatiekanalen nodig. Unify speelt hier met Circuit een belangrijke rol in. 

De afgelopen maanden is BKM plots in een stroomversnelling terechtgekomen. “In ons strategisch plan hadden we ons voorgenomen om tegen 2020 te groeien tot een bedrijf met een grotere taille, met een omzet van minstens 50 miljoen euro”, legt Bart Soetaers uit. “Dat moest mogelijk worden door organische groei, maar ook door overnames die geografisch of technologisch goed bij ons passen”, geeft financieel directeur Marc Max aan. “Het is wat sneller gegaan dan gepland. Door eerder toevallige omstandigheden hebben we de laatste weken vier overnames kunnen finaliseren.”

Is uw bedrijf dus nog niet (helemaal) GDPR-proof? In de laatste rechte lijn naar de deadline op 25 mei 2018 organiseren wij daarom een gratis GDPR infosessie en dit op donderdag 17 mei 2018 vanaf 16u. Deze infosessie zal doorgaan in de Luminus Arena waar u als afsluiter tijdens het netwerkmoment ook een rondleiding krijgt in het stadion van KRC Genk.

 

Welk bedrijf zorgt dagelijks voor meer dan 1 miljoen connecties? BKM natuurlijk. Wij bij BKM weten dit maar anderen weten dit misschien nog niet en daarom heeft VOKA deze en nog tientallen andere vragen opgenomen in zijn "Grote VOKA Ondernemingsquiz".

 

Schrijf je in op de BKM Update

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF