Nieuws

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Bedankt om aanwezig te zijn op de eerste editie van het BKM & Orange Belgium klantenevenement. Bekijk hier nog even alle presentaties. 

 

Neem op 18 november deel aan ons klantenevenement 'Ready for a new Customer Experience' in Van der Valk Brussels Airport!

Brussel - Orange Belgium maakt vandaag bekend dat het de overname van Upsize nv heeft voltooid. Op 2 juli gaf de Belgische mededingingsautoriteit Orange Belgium de onvoorwaardelijke goedkeuring voor de geplande overname van Upsize nv. Met deze overname wordt het B2B-aanbod van Orange Belgium versterkt om te voldoen aan de toenemende vraag van B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ICT-provider.

Orange Belgium en de aandeelhouders van Upsize NV ondertekenden een overeenkomst met betrekking tot de overname van Upsize NV en zijn dochterondernemingen BKM NV en CC@PS. Met deze overname breidt Orange Belgiumzijn B2B-aanbod uit met de Unified Communications & Collaboration solutions, IT-solutions en Document & Visual solutions van BKM en beantwoordt het aan de groeiende vraag van zijn B2B-klanten naar één enkele connectiviteits- en ICT-provider. 

Schrijf je in op de BKM Update

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF