15 juni 2023

Via videocamera’s strategisch je verkoop verbeteren

Concreet kun je met onze hardware je verkoopsresultaten beïnvloeden door slim in te spelen op de vestiging van je winkel of je bedrijf. Dit betreft zowel de interne indeling van je pand als de locatie ervan. En daar komen de innovatieve en bovenal videocamera’s van BKM-Orange bij kijken, waarvoor we keer op keer een beroep doen op onze partner Cisco Meraki.

Hoe dat precies in zijn werk gaat? Met de hardware van Cisco doe jij bijvoorbeeld snel en efficiënt een grondige bezoekersanalyse in een gigantisch shoppingcenter, waardoor je in geen tijd de meest drukbezochte en dus beste plekjes kent om een winkel te openen. De sensoren en videocamera’s detecteren namelijk feilloos welke plaatsen klanten het meest aantrekken en waar ze het langst blijven hangen.

Creëer meer opportuniteiten tot verkoop

Door vervolgens extra aandacht aan deze exacte plekken te besteden en ze strategisch in te richten, zet je de gewekte interesse van potentiële klanten om in effectieve conversies. Je creëert met andere woorden meer opportuniteiten tot verkoop, en kunt mettertijd inspelen op de veranderende behoeften van klanten door alsnog je interieur of ligging aan te passen.

Hardware als troef voor je retail inzetten met BKM-Orange

Een andere manier waarop we onze hardware inzetten als troefkaart voor je retail, is het plaatsen van temperatuurmeters die de luchtvochtigheid analyseren. Niet onbelangrijk voor het aangenaam binnenklimaat van je winkel. Of wat dacht je van camera’s voor videobewaking, die haarscherp registreren wat er zoal in je shop gebeurt?

Recent nog hielpen we een press shop met de technologische inrichting. Het eindresultaat? Alle prijzen in de shop kon men voortaan dynamisch en automatisch aanpassen met een simpele muisklik in een applicatie, vanop een overzichtelijk dashboard. Iets wat exclusief gerealiseerd kan worden met de Cloud-Managed Wi-Fi Access Points van Cisco Meraki, die we draadloos met de labels verbinden, en wat niet door andere vendoren wordt aangeboden.

Bij BKM-Orange bieden we jou de kans je retail te boosten

De hardware van Cisco Meraki, in combinatie met het maatwerk van BKM-Orange, biedt zo tal van exclusieve, functionele mogelijkheden om je retail en cijfers te boosten. Je bedrijf krijgt de opportuniteit om binnen één uniek platform, dat volledig in de Cloud zit, een omvattende infrastructuur te consolideren. En dat is vandaag een meerwaarde om u tegen te zetten!

Ook benieuwd welke meerwaarde onze oplossingen hebben voor jou als retailer? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op, dan geven we je met plezier de nodige info tijdens een persoonlijk gesprek. Je bent meer dan welkom.

Neem contact met ons op

+32 11 29 99 99

hello@bkm.be