14 maart 2023

Maar wist je dat 70 % van de ondernemers zich niet bewust is over de digitale assets waaraan zijn bedrijf eigenlijk dringend behoefte heeft? Dit betekent dat er, in de realiteit van het huidige cybermilieu, heel wat zwakke plekken over het hoofd gezien worden; zaken waar ook de gemiddelde IT-partner je niet noodzakelijk op voorziet of kán voorzien.

Stel: de bestanden van jouw bedrijf, met meer dan 20 medewerkers, worden onverwacht gehackt en geïncrypteerd. Je netwerk is down, cruciale bedrijfsinfo ligt zomaar te grabbel en gezien de omstandigheden zijn jullie dagen niet operationeel. Aha, dan doen we toch gewoon beroep op onze back-up! Maar wacht eens: niemand heeft je gezegd dat je een back-up nodig had?

Dat ligt bij BKM-Orange anders. Doordat wij jouw vast aanspreekpunt vormen voor werkelijk álles wat connectiviteit en netwerken betreft, kun je er bij ons gerust op zijn dat wij niets aan het toeval overlaten. Met onze care services en meer dan 25 jaar ervaring streven wij er immers naar jouw trusted advisor zijn, waardoor je nooit behoefte hebt aan externe partijen.

Van cloud based application tot dual factor authentication en verder, bij BKM-Orange zit je gebakken op de lange termijn. Wij detecteren de pijnpunten van jouw unieke onderneming en analyseren persoonlijk hoe we deze oplossen met een kwalitatief pakket op maat, dat meegroeit op het ritme van jouw onderneming.

Als trusted advisor hechten wij belang aan een duurzame band met onze klanten. Je komt dus altijd terecht bij een en dezelfde persoon die je dossier behandelt. Achteraf bieden we je bovendien het comfort van een in-house helpdesk, waarbij je op elk moment terecht kunt met je vragen. Want bij ons gaat het werkelijk om een all-inconcept!

Wil jij met je bedrijf altijd bereikbaar zijn op een veilige manier? Zelfs wanneer je internet uitvalt, je 4G niet mee wilt en je geen back-up hebt om aan te spreken? Dan leren we jou graag beter kennen om tijdens een vrijblijvende afspraak te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Zo vertalen we jouw business naar een hedendaagse technologie-oplossing die écht de moeite waard is. Alvast tot dan!

Neem contact met ons op

+32 11 29 99 99

hello@bkm.be