05 april 2023

2022 was het jaar waarin het aantal cyberaanvallen wereldwijd naar een nieuw hoogtepunt steeg. Slaakte je net een zucht van opluchting omdat jij in jouw onderneming nog geen problemen hebt ondervonden? Weet dan dat het zonder adequate ICT strategie een kwestie van tijd is, want helaas vormt elke onderneming een doelwit voor ambitieuze hackers.

In een wereld waarin cybercriminelen steeds geavanceerder en meedogenlozer worden, is het belangrijk dat je weet wie je tegenstander is. En we've got you covered!

Op dinsdag 16 mei om 09.00 u organiseren we - samen met CrowdStrike's Threat Intelligence Strategist Europe, Stuart Wiggins, een webinar waarin hij de meest voorkomende bedreigingen, gebeurtenissen en trends in het hedendaagse cyberlandschap uitlegt aan de hand van het CrowdStrike 2023 Global Threat Report.

Een must om deel te nemen, want enkel wanneer je weet wat er jouw richting uitkomt, weet je pas hoe je hierop kan anticiperen en hoe je jouw IT Security strategie de juiste richting kan uitsturen.

Helemaal overtuigd? Klik gerust op de link hieronder en bevestig jouw inschrijving!

Tot dan!

Schrijf je in

Neem contact met ons op

+32 11 29 99 99

hello@bkm.be