Onze partners

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Bij BKM staat u als klant centraal. We streven ernaar om met partners samen te werken die enkel A-merken verdelen.

Bovendien vinden wij het belangrijk om per domein met een brede waaier aan technologisch vooruitstrevende en kwalitatieve partners een engagement aan te gaan. Dat stelt ons in staat om steeds de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf voor te stellen

Schrijf je in op de BKM Update

Blijf op de hoogte

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF