Telefooncentrales zorgen ervoor dat je in contact blijft met jouw klanten en medewerkers, of je nu op kantoor of thuis werkt. Nog steeds verloopt 80% van alle bedrijfscommunicatie via telefoon. Maar hoe combineer je dit met medewerkers die steeds vaker kiezen voor thuiswerk? En welke tools moet je zeker voorzien zodat jouw medewerkers optimaal kunnen samenwerken met elkaar én met klanten, ongeacht hun locatie. Cloud Telephony kan hier de oplossing bieden!

Een telefooncentrale op maat

Met een virtuele telefooncentrale wordt niet langer gebruik gemaakt van vaste lijnen en een fysieke installatie, maar wordt alles naar de cloud gemigreerd. Alle toestellen (vaste en mobiele telefoons, pc's, smartphones, DECT,...) worden samengevoegd tot één groot communicatienetwerk. Bovendien kan men via een eenvoudig configuratiesysteem de telefooncentrale aanpassen aan de noden en grootte van elk bedrijf.

Eén vast nummer

Werken wordt steeds meer flexibel. Bij 57 % van de Belgische bedrijven wordt occasioneel van thuis uit gewerkt en gemiddeld 80 % van de werknemers werkt via het flexdesk-principe. Toch verwachten klanten dat ze jouw werknemers op het vertrouwde nummer kunnen bereiken. Met Cloud Telephony verbinden jouw medewerkers hun vaste telefoon, pc of smartphone eenvoudig met de virtuele telefooncentrale. Zo zijn ze overal op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar.

Optimaal bereikbaar

Wist je dat 85 % van de mensen niet terugbelt als hun oproep niet beantwoord wordt? Klanten verwachten een onmiddellijke reactie. Een gemiste oproep betekent dus snel minder omzet voor jouw bedrijf. De flexibiliteit van Cloud Telephony zorgt ervoor dat jouw werknemers nooit een telefoontje missen. Oproepen op hun vaste telefoonnummer worden doorgeschakeld naar het juiste telefoontoestel, pc of smartphone. Jouw klant krijgt steeds iemand aan de lijn, waar jouw werknemers zich ook bevinden.

Efficiënt samenwerken, ook op afstand

Cloud Telephony biedt heel wat functionaliteiten om efficiënt samen te werken. Een groepschat met jouw collega's om snel te overleggen? Onderweg samenwerken via jouw smartphone? Conference calls voeren met een professionele tool? Van toestel wisselen in het midden van een oproep? Met Cloud Telephony kan het allemaal.

Lees onze whitepaper!

Wil je graag een volledig overzicht van de mogelijkheden en de voordelen van Cloud Telephony? Download hier onze whitepaper!

Webinar | Beter samenwerken dankzij een telefooncentrale op maat

Wil je graag weten hoe deze oplossing de werking van jouw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan je graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS