Hoe je klanten onthaald worden binnen jouw bedrijf is van essentieel belang. Of dit nu aan de receptie is, via e-mail, telefoon of zelfs via een chatfunctie. Elke vorm van communicatie dient professioneel opgebouwd te zijn.

Wanneer je telefonisch contact opneemt met een bedrijf is het volkomen normaal om even in wacht geplaatst te worden. Maak van die enkele ogenblikken gebruik om je klanten professioneel te onthalen, ook al is er op dat moment niet iemand beschikbaar. Kies een goede tekst, de juiste achtergrondmuziek of een professionele stem. Wat je ook verkiest, wij hebben de tools in huis om een professionele onthaalboodschap of wachtboodschap te voorzien.

Professionele stemmen

Binnen BKM-Orange werken we uiteraard enkel maar met professionele stemmen. Je hebt de keuze tussen verschillende stemtonen en diverse talen. Kies de stem die het beste bij jouw boodschap past. Hier laten we je alvast kennismaken met drie stemmen, maar contacteer ons gerust indien je extra mogelijkheden wenst.

Ook op het vlak van achtergrondmuziek hebben we voor elk wat wils. We bieden een ruime selectie aan stijlen en mogelijkheden aan. Van klassiek en lounge tot jazz. Vind je nog niet helemaal wat je zoekt? Aarzel niet en geef ons een seintje. Onze experts luisteren graag naar jouw wensen.

Wens je meer informatie over bovenstaande oplossingen? Geef ons gerust een seintje via hello@bkm.be!