Veiligheid is prioriteit nummer één in jouw bedrijf!

Organisaties genereren en gebruiker meer dan ooit data. Deze data zijn essentieel voor het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten, maar ook voor de groei van de onderneming. Data zijn dus letterlijk geld waard en dat maakt ze aantrekkelijk voor cybercriminelen.

Cybercriminelen tonen bovendien aan dat ze in staat zijn om zich aan elke nieuwe situatie aan te passen. Tijdens de coronacrisis evolueerden bedrijfstoepassingen zoals videovergaderen en VPN van 'nice-to-haves' naar onontbeerlijke tools. Cybercriminelen zagen kansen in deze veranderingen en ontdekten al snel hoe deze tools hun toegang gaven tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

Nu is het dan ook het moment om jouw beveiligingsstrategieën te herbekijken. Bereid jouw organisatie continu voor op cyberrisico's door voldoende onderzoek én door de reeds aanwezige processen te herbekijken en de juiste prioriteit te geven. Onze securityspecialisten werken voor jou een waterdicht plan op maat uit. Daarbij houden ze rekening met alle interne en externe beveiligingsrisico’s. Zo ben je zeker dat jouw data en applicaties optimaal beschermd zijn tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s.

Sensibiliseer jouw medewerkers rond cybersecurity

Werknemers blijven een favoriet doelwit van hackers. Ondanks stijgende investeringen in cyber security kan een menselijke fout alle maatregelen eensklaps tenietdoen. Vergeet daarom niet om een sensibiliseringscampagne op te nemen in jouw strategie.

Is jouw onderneming voldoende beschermd? Herbekijk ons webinar waarin een ethical hacker toont hoe eenvoudig het is om een onderneming te hacken.

Webinar | Effectieve bescherming van uw gegevens

Zorg dat jouw IT-omgeving in veilige handen is.

Onze specialisten staan je graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS