Orange Belgium & BKM bundelen hun krachten

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Sinds 1 augustus 2019 bundelen Orange Belgium en BKM hun krachten. Orange Belgium is een van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt. Het biedt voor bedrijven innovatieve oplossingen op het vlak van connectiviteit, beveiliging, performantie en teamwerk.

Voortaan treden Orange Belgium en BKM samen naar buiten met een uitgebreid B2B-aanbod. Samen vormen we een ijzersterke combinatie met superkrachtige oplossingen en diensten voor connectiviteit én ICT. 

Meer weten? Contacteer ons via deze link en we houden u op de hoogte!

Bezoek de website 

 

 

Waarom kiezen voor Orange?

Mobiele connectiviteit

Orange exploiteert een kwalitatief hoogstaand mobiel netwerk, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en dat zowel de 2G, 3G als 4G technologie aanbiedt. Met de mobiele oplossingen van Orange kiest u voor flexibiliteit, simpel beheer en totale gemoedsrust.

Vaste connectiviteit

Dankzij de convergente oplossingen van Orange geniet uw bedrijf van een globale telecomoplossing voor een volledig en comfortabel beheer van telefonie en internet in uw bedrijf. 

 

Internet of Things en Data Analytics

Apparaten met elkaar verbinden om er slimme objecten van te maken. Dat is de ambitie van Orange met een eigen IoT netwerk gebaseerd op de internationale standaarden 'Narrow Band-IoT' - (NB-IoT) en 'LTE-M'. 

Dankzij intelligente data-analyse oplossingen zorgt Orange ervoor dat u de waarde van uw data ten volle benut. 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF