Orange Belgium & BKM bundelen hun krachten

Sinds 1 augustus 2019 bundelen Orange Belgium en BKM hun krachten. Orange Belgium is een van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt. Het biedt voor bedrijven innovatieve oplossingen op het vlak van connectiviteit, beveiliging, performantie en teamwerk.

Voortaan treden Orange Belgium en BKM samen naar buiten met een uitgebreid B2B-aanbod. Samen vormen we een ijzersterke combinatie met superkrachtige oplossingen en diensten voor connectiviteit én ICT. 

Meer weten? Contacteer ons via deze link en we houden u op de hoogte!

Bezoek de website 

 

 

Waarom kiezen voor Orange?

Mobiele connectiviteit

Orange exploiteert een kwalitatief hoogstaand mobiel netwerk, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en dat zowel de 2G, 3G als 4G technologie aanbiedt. Met de mobiele oplossingen van Orange kiest u voor flexibiliteit, simpel beheer en totale gemoedsrust.

Vaste connectiviteit

Dankzij de convergente oplossingen van Orange geniet uw bedrijf van een globale telecomoplossing voor een volledig en comfortabel beheer van telefonie en internet in uw bedrijf. 

 

Internet of Things en Data Analytics

Apparaten met elkaar verbinden om er slimme objecten van te maken. Dat is de ambitie van Orange met een eigen IoT netwerk gebaseerd op de internationale standaarden 'Narrow Band-IoT' - (NB-IoT) en 'LTE-M'. 

Dankzij intelligente data-analyse oplossingen zorgt Orange ervoor dat u de waarde van uw data ten volle benut. 

Samen sterk!

Orange Belgium tilt als kritische dienstverlener zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid naar een hoger niveau door zinvolle initiatieven te lanceren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en zorgverleners te helpen: van een brede sensibiliseringscampagne tot het aanbieden van maskers voor mensen in de frontlinie en gratis cybersecurity tools voor ziekenhuizen. Lees het volledige persbericht hier.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF