Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Het nieuwe werken is in opmars. Daarbij denkt u vast aan glimmende gadgets zoals smartphones, tablets en laptops. Zo vergeten we soms het belang van het netwerk dat al die toestellen met elkaar verbindt.

Want een schokkerige videoconferentie is net zo storend op een nagelnieuwe computer als op een stokoude. Daarom is een performant, kostenefficiënt en veilig netwerk dé sleutel tot de virtuele werkplek van de toekomst.

Een goede bereikbaarheid is de dag van vandaag dus geen overbodige luxe meer maar een must.

Om de nodige verbindingen te leggen tussen apparaten, netwerken, onderdelen én mensen kunt u een beroep doen op BKM. Voor vaste telefonie, mobiele toepassingen, internet en Cloud bieden wij kwaliteitsvolle oplossingen.

Om over te stappen naar deze nieuwste techniek op vlak van telecommunicatie moet u rekening houden met enkele voorwaarden die een degelijke en correcte werking verzekeren.

Het operationele datanetwerk van uw organisatie, staat of valt met een betrouwbaar IP-netwerk.

Heeft u zelf niet de tijd om tariefplannen, verbruik en andere opties met elkaar te vergelijken? Dan kunt u rekenen op BKM voor deskundig advies.

In het mobiele tijdperk is er voor ieder wat wils: gsm, smartphone, laptop of tablet. Met BYOD (Bring Your Own Device) laten steeds meer bedrijven de keuze aan de medewerker. Maar welk toestel past nu het best bij u, zowel professioneel als privé?