Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

BKM Shop

In het mobiele tijdperk is er voor ieder wat wils: gsm, smartphone, laptop of tablet. Met BYOD (Bring Your Own Device) laten steeds meer bedrijven de keuze aan de medewerker. Maar welk toestel past nu het best bij u, zowel professioneel als privé? Onze experten helpen u de juiste keuze te maken. Loop eens langs in onze Shop te Hasselt en onze medewerkers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. Is Hasselt iets te ver? Geen probleem. Stuur een mailtje naar shop@bkm.be en wij helpen u bij het zoeken van het meest geschikte toestel. Naast een persoonlijk advies zorgen onze medewerkers er ook voor dat uw toestel volledig geïnstalleerd is. Zo wandelt u buiten met een perfect werkend toestel, klaar voor gebruik.

In onze BKM Shop (Herkenrodesingel 37a, Hasselt) kan u terecht van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.

Kom langs of stuur een email naar shop@bkm.be.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF