Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

BKM beschikt over een ruim aanbod aan kopieerapparaten, multifunctionele- of standaardprinters, scanners en faxtoestellen. Bent u nog op zoek naar een efficiënt beheersysteem voor uw elektronische documenten?

Of heeft u een projector of flatscreen nodig voor uw presentaties of wenst u eerder een interactief whiteboard. Wij bieden u een breed gamma aan van mogelijkheden.

Elimineer papierverspilling en maak gebruikers en afdelingen verantwoordelijk voor hun printergebruik.

BKM biedt deskundige ondersteuning om al uw documenten en bestanden digitaal vast te leggen.

BKM biedt u een ruime selectie van performante scanners, kantoorprinters en grafische toestellen.

Schakel BKM in en u krijgt meteen controle over uw documenten!

BKM voorziet de nodige tools zodat u de content snel en eenvoudig kunt delen met collega’s en klanten.