BKM helpt uw bedrijf het hoofd te bieden aan alle IT uitdagingen van vandaag én morgen: de toenemende mobiliteit van werknemers, de beveiliging van uw gegevens, de uptime van uw applicaties… Onze specialisten kunnen u hierover persoonlijk adviseren en volledig ontzorgen!

Wanneer jouw bedrijf én jouw kritische data aangetast worden door bijvoorbeeld een ransomware-aanval, kan een lokale back-up niet helemaal toereikend zijn. Met onze oplossing zorgen we voor een snel herstel van jouw kritische data, apparaten en applicaties door je back-upbestanden (zowel fysiek als virtueel) naar de cloud te migreren. 

 

Om mobiel werken voor uw medewerkers overal en altijd mogelijk te maken, heeft u een aangepaste IT-infrastructuur nodig.

Uw gegevens, soft- en hardware zijn uiterst waardevol, dus is het van essentieel belang om ze optimaal te beschermen. Onze securityspecialisten werken voor u een waterdicht plan op maat uit. Daarbij houden ze rekening met alle interne en externe beveiligingsrisico’s. Zo bent u zeker dat uw data en applicaties optimaal beschermd zijn tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s, kortom dat uw IT in veilige handen is.

Wist u dat de downtime van een IT-systeem tot 10.000 euro per dag kan kosten aan een gemiddeld bedrijf?  De onbeschikbaarheid kan zelfs leiden tot klantenverlies… Met onze Always Available oplossingen, die we samen met onze partners op maat van uw operationele noden uitwerken, bent u compleet verlost van dergelijke zorgen!