Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

BKM helpt uw bedrijf het hoofd te bieden aan alle IT uitdagingen van vandaag én morgen: de toenemende mobiliteit van werknemers, de beveiliging van uw gegevens, de uptime van uw applicaties… Onze specialisten kunnen u hierover persoonlijk adviseren en volledig ontzorgen!

Om mobiel werken voor uw medewerkers overal en altijd mogelijk te maken, heeft u een aangepaste IT-infrastructuur nodig.

Uw gegevens, soft- en hardware zijn uiterst waardevol, dus is het van essentieel belang om ze optimaal te beschermen. Onze securityspecialisten werken voor u een waterdicht plan op maat uit. Daarbij houden ze rekening met alle interne en externe beveiligingsrisico’s. Zo bent u zeker dat uw data en applicaties optimaal beschermd zijn tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s, kortom dat uw IT in veilige handen is.

Wist u dat de downtime van een IT-systeem tot 10.000 euro per dag kan kosten aan een gemiddeld bedrijf?  De onbeschikbaarheid kan zelfs leiden tot klantenverlies… Met onze Always Available oplossingen, die we samen met onze partners op maat van uw operationele noden uitwerken, bent u compleet verlost van dergelijke zorgen!