Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Always Available

Downtime

Wist u dat de downtime van een IT-systeem tot 10.000 euro per dag kan kosten aan een gemiddeld bedrijf?

De onbeschikbaarheid kan zelfs leiden tot klantenverlies… Met onze Always Available oplossingen, die we samen met onze partners op maat van uw operationele noden uitwerken, bent u compleet verlost van dergelijke zorgen!

Samen met u onderzoeken we op welke manier uw ICT-infrastructuur er dient uit te zien om downtime van uw applicaties en data tot een aanvaardbaar minimum te herleiden. Afhankelijk van het resultaat van deze oefening biedt BKM steeds een oplossing op maat van uw organisatie, hetzij een on premise, cloud of hybride oplossing. Of om het in ICT-termen te zeggen, wij bepalen samen met u de RPO (Recovery Point Objective) en RTO (Recovery Time Objective) die het best aansluit bij de operationele werking van uw organisatie.

Wilt u graag weten hoe deze oplossing de werking van uw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS