Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Mobility @ the office

De tijd dat elke medewerker een vaste werkplek had op kantoor is verleden tijd. Vandaag werken we in een open ruimte en maken we gebruik van flexdesks. ’s Morgens kiest iedereen zijn werkplek voor de dag. Mobiliteit binnen het kantoor gebouw is niet meer weg te denken. BKM biedt u een brede waaier aan mogelijkheden om draadloos te werken op kantoor. Denk daarbij aan DECT, SIP DECT, Voice Over Wifi,..

DECT

Bent u binnen het bedrijf mobiel en wisselt u vaak van plaats, of loopt u vaak naar het magazijn,… maar moet u toch steeds bereikbaar zijn? Dan bieden wij u graag DECT technologie aan. Dankzij een DECT- OF SIP-DECT oplossing bent u steeds bereikbaar op draagbare telefoontoestellen binnen uw bedrijf en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

WiFi

Wanneer we spreken over WIFI denkt u waarschijnlijk aan dataverkeer. Voice over WiFi is namelijk nog een vrij jonge communicatietechnologie maar we zien een sterke opkomst, ook binnen bedrijven.

Het werkt als volgt: de spraakgegevens worden in IP-pakketjes geplaatst en over het draadloos datanetwerk verstuurd naar de telefooncentrale. De drager is in dit geval een WiFi-systeem met access points als antennes. Er kan zowel gewerkt worden met pure WiFi-toestellen als met smartphones. Het voordeel van VoWiFi is vooral dat men gebruik kan maken van de data-infrastructuur. Men dient voor het telefonienetwerk en het datanetwerk geen aparte antennes te voorzien, alles kan over dezelfde hardware lopen. Door middel van VLAN's en zelfs aparte WIFI-netwerken is het toch mogelijk om beide softwarematig gescheiden te houden zodat deze beter beheersbaar zijn.

Samengevat heeft men de voordelen van bellen over internet (VoIP) en de voordelen van draadloze telefonie.

Wilt u graag weten hoe deze oplossing de werking van uw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS