Mobility @ the office

De tijd dat elke medewerker een vaste werkplek had op kantoor is verleden tijd. Vandaag werken we in een open ruimte en maken we gebruik van flexdesks. ’s Morgens kiest iedereen zijn werkplek voor de dag. Mobiliteit binnen het kantoor gebouw is niet meer weg te denken. BKM biedt u een brede waaier aan mogelijkheden om draadloos te werken op kantoor. Denk daarbij aan DECT, SIP DECT, Voice Over Wifi,..

DECT

Bent u binnen het bedrijf mobiel en wisselt u vaak van plaats, of loopt u vaak naar het magazijn,… maar moet u toch steeds bereikbaar zijn? Dan bieden wij u graag DECT technologie aan. Dankzij een DECT- OF SIP-DECT oplossing bent u steeds bereikbaar op draagbare telefoontoestellen binnen uw bedrijf en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

WiFi

Wanneer we spreken over WIFI denkt u waarschijnlijk aan dataverkeer. Voice over WiFi is namelijk nog een vrij jonge communicatietechnologie maar we zien een sterke opkomst, ook binnen bedrijven.

Het werkt als volgt: de spraakgegevens worden in IP-pakketjes geplaatst en over het draadloos datanetwerk verstuurd naar de telefooncentrale. De drager is in dit geval een WiFi-systeem met access points als antennes. Er kan zowel gewerkt worden met pure WiFi-toestellen als met smartphones. Het voordeel van VoWiFi is vooral dat men gebruik kan maken van de data-infrastructuur. Men dient voor het telefonienetwerk en het datanetwerk geen aparte antennes te voorzien, alles kan over dezelfde hardware lopen. Door middel van VLAN's en zelfs aparte WIFI-netwerken is het toch mogelijk om beide softwarematig gescheiden te houden zodat deze beter beheersbaar zijn.

Samengevat heeft men de voordelen van bellen over internet (VoIP) en de voordelen van draadloze telefonie.

Wilt u graag weten hoe deze oplossing de werking van uw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS