New Way of Working

Het nieuwe werken is vooral “Slim, Efficiënt en Effectief”.

Bij BKM gaan mobiliteit en flexibiliteit hand in hand. De manier waarop we vandaag met elkaar in contact treden is de laatste jaren dramatisch aangepast. Er bestaat zelfs een eigen term voor: Het Nieuwe Werken.

Voor veel mensen is het nieuwe werken de mogelijkheid om van het even waar en wanneer te kunnen inloggen op het bedrijfsnetwerk en op die manier mails, documenten en tools te kunnen gebruiken. Het gebruiksgemak van smartphones en tablets versnelt deze evolutie. U rekent erop dat u bereikbaar bent, ongeacht de plaats waar u zich bevindt en onafhankelijk van het toestel dat u bij de hand heeft. BKM biedt daarom de functionaliteit van Unified Communications & Collaboration ook aan mobiele gebruikers aan. Onderweg, bij een klant of thuis hoeft u niets van de communicatie met collega's, klanten of leveranciers te missen. We brengen boodschappen via kanalen als e-mail, voicemail, sms of instant messaging samen in één mailbox.

Verder kunt u ervoor kiezen altijd bereikbaar te zijn via hetzelfde nummer. Meer nog, u bepaalt wanneer, voor wie en hoe u bereikbaar wenst te zijn.

Wilt u graag weten hoe deze oplossing de werking van uw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS