Met de telefooncentrale van Mitel zijn we klaar voor de toekomst!

Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

Absolute Jobs is specialist in het vinden van hoofdzakelijk buitenlandse uitzendkrachten voor knelpuntberoepen. Absolute Jobs is werkzaam in alle sectoren zoals de bouw, metaal & techniek, logistiek, productie,… Door hun eigen rekruterings- en selectiekantoor in Roemenië zijn ze in staat snel en zorgvuldig de juiste (vak)krachten voor u te selecteren, en dit voor het invullen van uw knelpuntvacature met vooral optie vast. Absolute Jobs biedt een grote pool van vakkundig en gemotiveerd personeel die ze blijven stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen en om zich vlot te integreren in de Belgische arbeidsmarkt. 

Kris Ramboer zaakvoerder van ABSOLUTEJOBS geeft een woordje uitleg. “We besloten al snel om over te stappen op een nieuw systeem. De reden? We wilden absoluut de kosten van het ganse telecomgebeuren onder controle houden. Deze kosten omvatten niet enkel de aankoopkosten van de centrale, maar ook de maandelijkse terugkerende kosten van de operatoren. BKM levert een totaalpakket dat al deze zaken aanbelangt. Met andere woorden: we hebben één totaalpartner gevonden voor onze volledige telecomoplossing!”.

“Daarnaast waren we onder de indruk van de intensieve knappe marketingcampagnes van BKM. Via diverse informatiekanalen werden we op de hoogte gehouden van de evoluties in producten en technologieën. Daarbovenop kregen we positieve feedback van een aantal klanten die ook reeds klant waren. De keuze was dus snel gemaakt.”

ABSOLUTEJOBS koos voor een all-in IP-oplossing van Mitel. Deze oplossing is bijzonder interessant omdat ABSOLUTEJOBS nog een vestiging in Roemenië heeft. De medewerker in Roemenië is via een Teleworker-licentie verbonden met de centrale in België. Er staat dus geen fysieke hardware in de vestiging in Roemenië, maar dankzij deze licentie alsook dankzij de Mitel Border Gateway kan de Roemeense medewerker een beveiligde verbinding opzetten met de telefooncentrale hier in België. Een SIP Trunk met een Roemeens nummer vervangt de klassieke ISDN-lijn.

Enkele maanden na de indienstelling kan Kris Ramboer reeds zijn tevredenheid uiten over het systeem. “we zijn zeker tevreden over de diverse functionaliteiten, maar ik denk dat we nog een hoger rendement kunnen halen. Wanneer we enkele maanden verder zijn, kunnen we aan de hand van onze recente telecomfacturen bekijken welke besparingen we gerealiseerd hebben.”

Met de Mitel IP-oplossing is ABSOLUTEJOBS alvast klaar voor de toekomst. “Wanneer we in de toekomst zullen uitbreiden, hoeven we ons geen zorgen te maken dat we onze centrale opnieuw moeten vernieuwen. Deze oplossing is schaalbaar en zal meegroeien met onze onderneming.”

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met de BKM Update.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF