Wie zijn we?

BKM-Orange is een ICT-dienstverlener binnen de groep Orange Belgium. Onze gepassioneerde mensen hebben de nodige expertise om bedrijven en organisaties te inspireren, te begeleiden en te voorzien van ICT-oplossingen en diensten.

We zorgen ervoor dat onze klant efficiënt kan werken dankzij een betrouwbare connectiviteit, met de juiste collaboratietool en dit allemaal in een veilige en stabiele IT-omgeving.

Onze waarden

Binnen BKM-Orange willen we TOP zijn. Een TOP bedrijf om te werken, met een TOP sfeer tussen TOP collega’s en een TOP partner voor onze klanten en leveranciers. Daarom is het belangrijk dat iedereen onze TOP waarden begrijpt en uitdraagt. Op die manier kunnen we trots zeggen: At BKM-Orange, we are TOP!

Trust

Vertrouwen is de basis van elk succesvol partnership. We werken op een transparante en oprechte manier, wat vraagt om open communicatie, een positieve cultuur en met respect voor elkaar.

Ownership

We zetten onze schouders onder elk project en werken het tot in de puntjes uit. We komen onze beloftes en engagementen na en nemen steeds onze verantwoordelijkheid, ook wanneer het even misloopt.

Proud (to be Orange)

We vinden een positieve, ondernemende en fiere houding erg belangrijk en combineren dit graag met voldoende plezier op de werkvloer. Gedreven mensen maken namelijk het verschil.

Bekijk hieronder onze video:

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij houden onze klanten up-to-date met onze nieuwsbrief.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF